Ons maatwerk past op elke matras

We krijgen steeds meer mensen over de vloer die voor hun beddengoed niet terecht kunnen in de standaardcollecties voor bedden tot 220 cm. Vaak heeft dit te maken met de lichaamslengte of met aparte bedontwerpen van creatieve designers. We maken er echter een punt van om ook mensen met een bed met afwijkende maten op hun wenken te bedienen.

Voor alle bedden met afwijkende maten

Of uw bed nu groter of breder is dan normaal of uw matras is dikker of dunner dan gebruikelijk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers in ons confectieatelier zorgen ervoor dat uw bedtextiel perfect op maat gemaakt wordt.

De juiste maat

Als u uw bedtextiel op maat wil laten maken, dan is het van groot belang dat u ons de juiste maten van uw matras bezorgt. Niet alleen de lengte en de breedte zijn van belang, ook de dikte van de matras hebben we nodig. Standaard hoeslakens zijn geschikt voor matrassen tot 25 cm hoogte maar ook hierop zijn steeds vaker uitzonderingen. Precies meten zal ons toelaten om uw beddengoed zodanig te stikken dat het perfect aansluit.

Kies zelf kleur en dessin

Ook voor op maat gemaakte lakens en slopen heeft u de keuze uit stoffen die bedrukt zijn met modieuze dessins of weefsels in een effen kleur. We hebben altijd heel wat stoffen in voorraad. Misschien wil u trouwens ook graag dat de kleur of het dessin van uw beddengoed assorteert met de kleurentinten en het design van de rest van uw slaapkamer.


Contacteer ons voor meer informatie over ons maatwerk.

Adresgegevens

Vaernewijkstraat 16
B-8530 Harelbeke

Tel +32 056 71 19 35
Fax +32 056 70 25 27

info@finesse.be

 

Nieuwsbrief